Craznazn's Secret Point - Ask The Man From The Craznazn.

Skulle vilja ha ett runt

När det kommer till bord så tycker jag verkligen om runda spisebord, det är något som jag skulle vilja ha. Det är så praktiskt när det är runt. För då behöver ingen känna att dom sitter på kanten utanför, utan alla ser alla och det är väldigt trevligt tycker jag.
Ja vi hade det när jag var liten ett tag och det tyckte jag verkligen om. Och det är något som jag skulle vilja skaffa igen. 
Det finns många fina varianter som jag skulle vilja ha, men det är ju ändå lite svårt att välja vilket man vill ha och i vilken färg.

Vitt är alltid snyggt

Ja vitt är ju alltid snyggt tycker jag men samtidigt skulle det vara kul med ett färgglatt bord kanske i ljusblå eller mintgröna eller ljusrosa. Det är färger som jag tror skulle vara väldigt fina att ha på matbord hemma.
Sen kan ett svart bord också vara väldigt snyggt och det kan bli fint att duka upp på ett svart bord. Ja det finns väl fördelar med allt skulle jag tro, det är ju topps om man hittar ett bord som man tycker om och så kan man ju bara måla om det om man skulle tröttna på det.
Sen kan man ju ha stolarna i en annan färg det är ju också lite kul och skulle göra det lite mer piffigt än om man har allt i samma färg. Så det kan annars vara ett tips om man kanske vil ha bordet i vitt ellr svart så kan man ju ha stolarna i pastellfärger, det skulle vara väldigt snyggt tycker jag.
Det är faktiskt något som jag gärna skulle vilja ha och det är något jag ska börja ha ögonen öppna för och se om jag hittar några som jag kan köpa och göra iordning så som jag vill ha dom.